sobota 19. února 2011

Pokoj

Ráda bych Vám ukázala pokoj mého 15-ti letého syna. Je zařízen nábytkem z předchozího bytu. Nakupovala jsem převážně v IKEA, protože jejich nábytek je cenově dostupný a zároveň se mi líbí. Ovšem jeho obyvatel vznesl námitku, že pokoj vypadá jako pro šestiletou slečnu. Já si to sice nemyslím, ale co Vy na to? Souhlasíte s ním?

15 komentářů:

  1. Radko, náhodou, pokojík je krásně zařízený, prostorný..mimochodem nakupování v Ikee miluju :o))

    hezký zbytek víkendu. Katka

    OdpovědětVymazat
  2. no já bych tam přidala něco víc klučičího, zařízený je moc pěkně, ale chybí tam prostě něco...možná by stačilo nějaké závěsy po boku okna, modrý kobereček místo toho béžového...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Radko, pokoj je pěkný a nábytek bych určitě neměnila. Ale spíš bych zkusila dát synovi volnou ruku v dozdobení pokoje. Přijde mi takhle trochu neosobní, spíš jako pokoj pro návštěvu. Třeba Tě výsledek nakonec příjemně překvapí.
    Měj se moc fajn, hezký víkend.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Radko, beze sporu se pokoj mému ženskému oku líbí, ale možná změna malby...zelená, hnědá, klidně i černá, ta se klukům líbí, stačí prostě jedna výrazná stěna, nebo nějaká nápaditá tapeta, nebo nálepky na stěnu, případně na skříně. Se světlým nábytkem se dobře kombinuje. A pár doplňků k barvě stěny...Nějaké zarámované plakáty, s něčím, co ho zajímá..., nebo pár věcí týkající se záliby, kterou provozuje, třeba vystavit nějaké sportovní potřeby, diplom, ocenění,...věci, které sbírá...nevím, protože ho syna neznám...ale chápu, že se dětem v tomto věku je těžké zavděčit, tak ho zkus zapojit...;-) I když bude protestovat...mám doma takového jednoho...;-) Hezký večer. Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Našla jsem toto, ale spíš jako inspiraci, jsou tady použity docela výrazné barvy(to jen tak, že se ráda brouzdám po stránkách o bydlení a baví mě to)...http://bydleni.marianne.cz/clanek/199/promena_sam_doma_stastny_a_bez_zabran.html Peťa

    OdpovědětVymazat
  6. Radko, koukám na fotečky, a musím říct, že volba nábytku se mi zdá výborná!! ale jako jakýsi základ...to opravdové klučičí království by chtělo trochu obtisku duše a zálib synátora...je už velký, nechala bych mu volnou ruku ve volbě doplňků a barevnosti...takhe mi to přijde trochu prázdné, jako-by na půli cesty...tak se těším na další fotečky a ať se daří...mějte se krásně!!! Radka

    OdpovědětVymazat
  7. Pokoj je moc hezký, jen ty krásné záclony bych vyměnila za jednoduché bílé rolety a je z holčičího pokoje hned klučičí ;)
    A taky trochu nepořádku by to chtělo ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ikeu máme blízko a nakupujeme tam dost často a také se často necháváme inspirovat :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Radko,
    pokojík se mi líbí!!
    A syn jej zabydlí po svém, uvidíš a rázem bude klučičí!!! :o)))
    Hezkou neděli přeji
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Radko, taky jsme nedávno řešili vzhled Adamova pokoje. Z dětského na skoro pánský (bude mu 14 let), taky to byla Ikea, dekoroval podle vlastního vkusu a hlavně zájmů a musím přiznat, nedopadlo to vůbec špatně.
    Dej synovi volnou ruku v doplňcích a dekoracích, u nás by asi "neprošly" ty krásné záclonky :o)
    Pohodovou neděli, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Radko, pokojík je pěkný, myslím, že syn si ho "zabydlí" jistě po svém. Zdravím
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  12. Pokoj je moc pěkný, akorát to kazí ten koberec (pokud to má být pro 15ti letého syna). Já bych se nebála vyměnit koberec za černý a tu černou použít třeba na samolepící dekoraci na stěnu. A klidně dát i jiné záclony. Ale jinak to působí moc příjemně, chce to jen pár "drsnějších" prvků :)

    OdpovědětVymazat
  13. AHOJ RADUŠ, POKOJÍČEK JE PĚKNÝ A UKLIZENÝ, ALE...
    SYN MÁ TROŠIČKU PRAVDU. MÉMU SYNOVI BUDE 18 LET A MŮŽU ŘÍCT, ŽE JEHO POKOJ VYPADÁ ZCELA JINAK. POŘÁDEK TO ANO, ALE JE ZKRÁTKA VÍCE KLUČIČÍ. OBRÁZKY HOKEJISTŮ, FOTBALISTŮ, MILOVANÍ SIMPSONS, SVALNATÍ CHLÁPKOVÉ. PROSTĚ HOTOVÁ MARINGOTKA. ZDE UŽ NEMŮŽE BÝT UPLATNĚNO MÉ ESTETIČNO.
    MYSLÍM SI, ŽE I TVŮJ SYN SE HEZKY ZABYDLÍ, POKUD MU BUDE DOVOLENO A POKOJÍČEK DOSTANE JINY ŠMRNC.
    V RÁMCI MOŽNOSTÍ TO NECHÁVÁM NA NĚM SAMOTNÉM SE ZAŤATÝMI ZUBY.
    JO A IKEA, TA JE VÝBORNÁ.
    HEZKÉ ODPOLEDNE. BOHDA

    OdpovědětVymazat
  14. Hezký večer Radko,
    pokojíček vypadá pěkně, ale určitě bych vyměnila záclony - třeba krátké s geometrickým vzorem a nebo zcela bez záclon. Mám dva syny a ty mají pokoje bez záclon - žaluzie jsou určitě dostačující. Vhodné by byly barevnější doplňky a třeba i větší černobílý obraz, který prodávájí i v IKEE a do klučíčího pokoje jako dělaný.
    KAIVA

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji Vám všem za komentáře, pro začátek zkusím vyměnit koberec a záclony a pořídít nějaké jiné doplňky. Ještě jednou děkuji i za Vaše nápady na změnu. Doufám, že se po drobných úpravách bude synovi pokoj konečně líbit. Tentokrát bude vybírat on sám.
    Radka

    OdpovědětVymazat