sobota 5. února 2011

Koupelna

Naše koupelna má již více než pět let. Při výběru obkladů jsem myslela hlavně na to, aby se brzy neokoukaly a byly pořízeny v rozumné cenové relaci. Zvolila jsem barevně střídmou variantu. Nedávno jsem se dočetla v jakémsi časopisu, že má koupelna je zcela "out". Prý jsou v módě velkoformátové obklady, listely se už dávno nepoužívají. Moderní, nemoderní, mi se stále líbí (a doufám, že ještě dlouho bude).





13 komentářů:

  1. Radko, musím ti dát za pravdu, mně se taky líbí a určitě není out. :-)Hezký den. Petra

    OdpovědětVymazat
  2. BARVU MOC CHVÁLÍM. JISTĚ SE NEOKOUKÁ.
    DOPŇKY A BATERIE KRÁSA.
    TAKOVÁ KOUPELNIČKA BUDE PĚKNÁ I ZA DVACET LET.
    PŘÍJEMNÝ VÍKEND.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  3. Radko, hlavní je, že se líbí tobě(mě taky), občas si říkám,že to nebo ono by chtělo vyměnit, ale potom si vzpomenu na babičku, která měla celý život jeden kredenc, jeden mycák, jedny skříně a hned mě nákupní horečka přejde. Možná jsem příliš staromodní, ale snažím se nepodléhat.
    Zdravím
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Radko,
    hned u první fotečky jsem poznala, že se jedná o obklady Pilch. Vaše koupelka je krásná, vše v jednom stylu. Tyto obklady máme taky a jsem spokojená. Před 6ti lety jsem vybírala se stejným záměrem..., aby byla koupelna nadčasová. Zrovinka včera jsme se byli podívat na další obklady pro naší druhou koupelnu, která ještě není hotová. Uvažuji stejně :-), potřebuji nějaký nápad, který se mi jen tak neokouká :-) Neutrální barvička koupelny má své výhody. No a listely se nepoužívají ??? Já v obchodech a koupel. studiích vidím pravý opak :-)
    Zdravím. Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Radko je úžasná a hlavně když budete chtít změnu tak ta se dá udělat doplňky...střídat barvy ručníků atd. jelikož k těmto obkladům se hodí jakákoliv barvička :-). Já zrovna dělala dneska úklid v té naší, barvičku dlaždiček máme podobnou a jinak jsem měla doplňky žluté...a asi bude brzo změna :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Je krásná, nadčasová a jak píše Evík, doplňky se dá změnit podle chuti.
    I já jsem pár let v očekávání rekonstrukce koupelny a navzdory všem módním trendům, bude moje vysněná koupelnička opět babičkovská, taková co nepodléhá módním trendům a čas vzniku nebude možné přesně určit, podobně, jako u té vaší....

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Radko.
    Koupelna je super, na módní trendy nedejte!
    Děkuji za návštěvu mého blogu a milý komentík.
    Krásný večer.
    Martina
    PS: zase zajdu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Radko, i mě se tvoje koupelna moc líbí! Příjemné, mé barvy a krásně doladěné doplňky! Moc hezké!
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Radko, koupelnu máš moc pěknou a zařízenou úžasnými doplňky. Nemyslím, že je nutné podle jednoho názoru soudit jaké má mít celý národ koupelny. Kdyby se všem nutně muselo líbit to samé, těžko by se výrobci zabývali vývojem a prodejem tak širokého a různorodého sortimentu.
    Měj se moc fajn
    Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Radko, tvoje koupelna je moc pěkná! Přeji krásnou a pohodovou neděli, třeba i ve vaně :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Radko, nejdulezitejsi je, ze se libi tobe! Kdyby se mel clovek ridit tim co je zrovna moderni tak bude cely zivot predelavat bydleni :)) Me osobne se libi moc!

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Radko, koupelna je úžasná a moc se mi líbí vše nejen obklady. Teplé, něžné, světlé barvičky mám moc ráda. Přeji hezký den a celý víkendík. Děkuji také za návštěvy a každý napsaný řádek, zdravím Soňa

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji všem za návštěvu a milé komentáře. Mějte se všechny krásně.
    Radka

    OdpovědětVymazat