sobota 6. listopadu 2010

Drobné radosti

Pomalu ale jistě se blíží mé neoblíbené roční období. Na zimě je pro mne pozitivní snad jen to, že po ní stoprocentně zase přijde jaro. Rozhodla jsem se zpříjemnit si tyto dny drobnými radostmi a protože si raději koupím něco do bytu než na sebe, tak prvním úlovkem je přírodní břízový věneček. Také se chystám napsat Ježíškovi o nové hrnce. Byla jsem zatím v 5 obchodech, kde jsem vyslechla 5 různých názorů, které jsou ty nejlepší. A tak se obracím na Vás a prosím o Vaše nezávislé rady, které mi budou nápomocny při výběru.
Vařím na plynu a tak se trochu bojím nerezu, na druhou stranu nechci, aby hrnec stál víc než sporák. Předem děkuji za jakýkoli příspěvek na toto téma.

2 komentáře:

  1. Milá Radko, nejdřív jdu pochválit věneček, je opravdu moc pěkný! A ty hrnce, tady tedy babo raď - já vařila na plynu léta v nerezových hrncích se zabroušeným dnem a úplně v pohodě, ale asi je nerez a nerez. V poslední době jsem si dokoupila pár kousků v Ikea a jsem spokojená!
    Tak šťastnou ruku při výběru a pohodový večer.
    Zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ten věneček je ale klááásnej !!!!! Šikovná ruka, která stvořila takovou parádu !
    K těm hrncům : nejradši vařím na starých smaltovaných hrncích po tetičce a nových železňácích( ale ty si dokupuju postupně, jsou docela drahý).Mám plyn.
    Rozhodni se rychle, ať to Ježíšek stihne :)).
    Měj se krásně.
    Jaromila

    OdpovědětVymazat