středa 4. května 2011

Jarní zahrada

Po delší pauze, způsobené neopravitelnou poruchou PC, se znovu hlásím z nového počítače s fotkami jarní zahrady. Jen lituji, že jsem nepořídíla pár fotek i včera, kdy se na naši zahradu snášel sníh a já běhala s čerstvě osázenými truhlíky do garáže v obavě, že ráno bude mrznout. Letničky jsou tedy zatím v bezpečí.

Po loňských muškátech jsem letos zvolila surfinie. Okna mám na jižní stranu, tak doufám, že se jim bude dařit. A co vy? Jaké kytičky budou letos zdobit vaše okna?






8 komentářů:

  1. RADUŠ, TO JE KRÁSA BAREVNÁ.
    AŤ SE KYTIČKÁM MOC DAŘÍ A DĚLAJÍ TI RADOST A POTĚŠENÍ.
    HEZKÝ VEČER.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  2. Radu, nádherné fotky. Surfinky jsem měla několik let na terase na východ, moc se jim dařilo, ale při první bouřce se mi vždycky rozlomily a já byla smutná. Zato fuchcie, ty si tam lebení a já je miluju! Okna do ulice jsou na jih, tam jsou trublíky z rostlin dobře snášejících úpal.
    Příjemný večer a truhlíkům zdar!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky z krásné zahrádky.Loni jsem měla nějaké malé bílé kvítečky a letos jsem se opět vrátila k muškátům.Tak uvidím,jak se jim bude dařit.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Hádej !! Jako správná čarodejnice přece červené muškáty :-D
    Co to tam vykukuje chlupatýho na předposlední fotce :-)))
    přeji ti pěkné jaro a nejkrásnější truhlíky ve vašem kraji !!!
    Jaromila

    OdpovědětVymazat
  5. Radko, mas krasnou zahradku. A na okne letos budou petunie, muskaty a brectan. Krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  6. Radko, teda u Vás to krásně kvete!! Jinak já mám se surfíniemi jen ty nejlepší zkušenosti!! Mám vikýř taky na slunnou stranu, ale letos mám v truhlíkách skalničky...a doufám, že budu mít s menší obměnou celoroční výsadbu...;)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám moc ráda fotky ze zahrádek, sama bohužel žádnou nevlastním (až jednou..) a tak se nadšeně kochám u jiných. U tebe, Radko, (snad nevadí tykání) krásné fotky květinek okořenila fauna ;-) (včelka a kočička). Pohodový a hezký večer přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  8. Děvčátka,
    děkuji moc za zastavení a milé komentáře.
    Radka

    OdpovědětVymazat