neděle 29. května 2011

Co týden dal

1. Téměř denní úklid. Naše kočička dostala chuť na ptáčka, ulovila si ho a k hodování zvolila naši ložnici. Zbytky končetin nebohého neidentifikovatelného ptáka uklizeny, peří však nacházím všude dodnes.
2.Zklamání z vyřazení Martina Haricha ze Superstar a plánování cesty na koncert u Liptovského Mikuláše (ano, opravdu je mi 42).
3. Stále miluji svého puberťáka, ačkoli je to s ním čím dál tím těžší.
4. Mám radost z rozkvetlé zahrady a terasa je nyní nejoblíbenějším místem (pokud zrovna sousedé nesekají trávu, což je u nás jaksi velmi často).








5 komentářů:

  1. Zahrada je překrásná ...vyřazení Martina mě taky překvapilo...a to je mi o kus víc....mí puberťáci už zaplaťpánbůh dospěli...i když je to taky někdy na pováženou :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Radko, zahradu máš kouzelnou, ráda věřím, že se na ní příjemně pobývá (pokud je klid :o) dobře to znám, soused důchodce začal sekat včera v 13 hod...)
    Hodně sil a hodně lásky (ono ho to přejde, i když to teď tak nevypadá!) píše ta, co taky včera řádila, že si okna zavírala, aby ji nebylo slyšet ven...
    Měj hezké dny, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Aranel,
    díky za pochvalu zahrady. Co se týče Superstar tak mám pocit, že soutěž letos sledují většinou maminy, děti v mém okolí vůbec nezajímá.

    OdpovědětVymazat
  4. Heleno,
    v neděli by se všem sekáčům a hlasitým domácím kutilům měly dávat pokuty.
    Díky za povzbudivý komentář.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Radko, to jsou překrásné fotky ze zahrádky !
    Je to radost, ale i starost :O))i když moooc příjemná :o)Je to krása, když vše bují a kvete.
    Krásné dny na zahrádce, moc zdravím Soňa

    OdpovědětVymazat