neděle 27. února 2011

sobota 19. února 2011

Pokoj

Ráda bych Vám ukázala pokoj mého 15-ti letého syna. Je zařízen nábytkem z předchozího bytu. Nakupovala jsem převážně v IKEA, protože jejich nábytek je cenově dostupný a zároveň se mi líbí. Ovšem jeho obyvatel vznesl námitku, že pokoj vypadá jako pro šestiletou slečnu. Já si to sice nemyslím, ale co Vy na to? Souhlasíte s ním?

pondělí 14. února 2011

Nedělní výlet

O víkendu jsme podnikli malý výlet. Do Beskyd to máme co by kamenem dohodil a tak jsme navštívili Beskydské rehabilitační centrum v Čeladné. Možná jste o něm již slyšeli v souvislosti s poláriem, kde se teplota vzduchu pohybuje kolem -120 stupňů. Původně jsem se domnívala, že do polária dostanete oblečení jako na severní pól. Chyba. Jdete tam v tričku a v kraťasech. Taky Vám to připadá šílené?

Pokud Vás nenadchlo (stejně jako mne) polárium, můžete strávit několik dnů v absolutní tmě. Pro tyto účely byla vystavěna vila MÁTMA. Loni využilo služeb vily 40 klientů. Momentálně je ovšem obsazeno, neboť místní psychoterapeut Andrew Urbiš  se ponořil do tmy na dlouhých 7 týdnů. Tabule před vilou oznamuje, že má za sebou 39 dnů. Předpokládám, že můj osobní rekord by byl 7 vteřin (než bych našla kliku od dveří).

A proč jsme tam vlastně jeli? Navštívili jsme LARA WELLNESS a využili služeb thajských masérek. Jedním slovem paráda.






sobota 5. února 2011

Koupelna

Naše koupelna má již více než pět let. Při výběru obkladů jsem myslela hlavně na to, aby se brzy neokoukaly a byly pořízeny v rozumné cenové relaci. Zvolila jsem barevně střídmou variantu. Nedávno jsem se dočetla v jakémsi časopisu, že má koupelna je zcela "out". Prý jsou v módě velkoformátové obklady, listely se už dávno nepoužívají. Moderní, nemoderní, mi se stále líbí (a doufám, že ještě dlouho bude).