středa 29. září 2010

Ložnice MAJKA

Nábytek v naší ložnici pochází z let dávno minulých. Ostatní nábytek jsem již dávno vyměnila, ovšem k ložnici mám jakýsi zvláštní vztah. Snad to bude i tím, že dodací lhůta Dřevotvaru Šumperk byla tehdy "pouhých" 14 měsíců. Navíc je vyrobena z dýhy a i po těch již téměř dvaceti letech vypadá pořád docela dobře. Stačilo vyměnit postel a koupit nové přehozy.


neděle 19. září 2010

V dobré společnosti

O světě blogařek jsem donedávna neměla ani ponětí. Od doby, kdy jsem objevila spoustu úžasných blogů, chodívám denně na návštěvy. Vždy se těším na nové příspěvky a připadám si jako na návštěvě u starých dobrých známých. A protože se se v této společnosti cítím velice dobře, rozhodla jsem se založit svůj vlastní blog. Dnes vás zvu na návštěvu do mé podzimní zahrádky. Vítejte.






sobota 11. září 2010

Vzpomínka na dovolenou


Miluji Itálii. Okouzlila mě svými památkami, přírodou, azurovým mořem, písečnými plážemi a podmanivou atmosférou. Během posledních let jsme navštívili Salento, kouzelné Gargáno, Palmovou riviéru a riviéru Conero. Letos jsme zamířili na sever Itálie do Caorle. Měla jsem trochu obavu, zda se nám tam bude líbit. Naprosto zbytečně. Posuďte sami.